Aflevering en rijklaar maken

Afleveringsbeurt.
Voor aflevering worden standaard alle werkzaamheden uitgevoerd die betrekking hebben op de desbetreffende beurt, dit gebeurt volgens het voorgeschreven fabrieks-schema. Naast het fabrieks-schema kunnen onderdelen preventief worden vervangen zodat we u zorgeloos en veilig de weg op kunt.

Distributiesnaar
Het tijdig vervangen van de distributirsnaar is kostbaar, maar noodzakelijk om ernstige motorschade te voorkomen. Indien een distributiesnaar binnen 10.000 K.M. moet worden vervangen zal dit standaard voor aflevering worden uitgevoerd.

Algemene Periodieke Keuring (APK)
De APK zal bij aflevering tenminste 12 maanden geldig zijn.

Nationale Auto Pas (NAP)
Bij elke auto is de juistheid van de kilometerstand van tevoren vastgesteld. De originele NAP uitdraai wordt standaard meegeleverd.

Lak en interieur
Voor aflevering wordt het interieur grondig gereinigd en wordt de auto opnieuw in de was gezet eventuele kleine lak-beschadigingen worden zo netjes mogelijk bijgewerkt.

Brandstof
De auto wordt met 20 Liter brandstof afgeleverd.

Tenaamstelling
Het kentekenbewijs van de aangeschafte auto wordt door Autobedrijf ABC Auto's ter naam gesteld.

 

 

Occasions worden afgeleverd met:

De getoonde prijzen zin inclusief aflevering kosten. 

Al onze Occasions vanaf €4.500,- worden afgeleverd met 6 MAANDEN BOVAG GARANTIE, onderhoudsbeurt volgens het onderhoudsschema, 12/24 maanden APK. 

Al onze Occasions tot €4.4500,- worden afgeleverd met 3 maanden garantie motor/versnellingsbak nieuwe apk onderhoudsbeurt.

Informeer naar de Lease en financiering mogelijkheden.

Al onze Occasions zijn uitsluitend afkomstig van merk dealers met onderhoudsboekjes en history en schadevrij, tevens inruil mogelijk.

© ABC Auto's te Wormerveer. Website gemaakt door Vibis Purmerend. De inhoud wordt bijgehouden door ABC Auto's.